Produkty

Blog

Autokamera do auta a co potřebujete vědět
9led
Autokamera do auta se stala hitem posledních let. A není divu, protože počet aut na silnicích neustále stoupá, a ačkoliv počet dopravních nehod je relativně stabilní, jejich celkový počet je stále hodně vysoký. Problém nastává v případě, že ne pokaždé je jasné, kdo nehodu zavinil. Kvalitní autokamera do auta sice neumí nehodám zabránit, ale když už se vám stane, s její pomocí určíte viníka a můžete si ušetřit spoustu peněz na náhradu škody i pokutu.
celý článek
Pracovní LED světlomety - otázky a odpovědi
2pro
Je používání pracovních LED reflektorů upraveno nějakými zákonnými předpisy? Žádné zvláštní předpisy pro homologaci LED reflektorů nejsou, protože pracovní světlomety se smějí za jízdy používat jen mimo veřejné komunikace.
celý článek
Jak správně vybrat měnič napětí
11zář
Proč vůbec potřebujeme měnič napětí? Mění totiž provozní napětí z 12V a 24V na 230V, umožňuje využívat síťové spotřebiče napájené z běžné zásuvky všude tam, kde není rozvod elektrické energie, případně tam, kde dochází k výpadkům v rozvodné síti. Tento typ měniče napětí využívá jako zdroj energie zpravidla 12V (osobní vozy), nebo 24V (nákladní vozy) akumulátor.
celý článek
LED autožárovky - 4 otázky a odpovědi
6zář
LED autožárovky se už staly běžným způsobem, jak vylepšit osvětlení každého automobilu nebo také jako výrazný designový prvek. Nejčastěji se používají v interiéru auta. Níže přinášíme odpovědi na 4 nejčastější otázky.
celý článek
  • 1
4